Меню

Избрани новини

Риалити

Гери – Никол Vs. Дара! Кой какво копира от световните звезди? (снимки)

В битката за внимание, певиците реализираха своите проекти почти едновременно

Творческото безсилие на стилистите в родните музикални клипове лъха от всяка поредна продукция.

Не, че сме очаквали нищожния ни музикален шоубизнес да достигне световни висини, но тайничко се надявахме поне да не бъде толкова бутафорен.

На невръстните тийнейджъри едва ли им прави впечатление, те жадно поглъщат всеки боклук който им се подава, било то от дюнерджийницата на пайнера или от бозаджийницата на армутлъка.

Индипендънт изпълнителите като Гери-Никол също не са толкова креативни, колкото трябва, но какво да се прави – бедна страна с шоубизнес за бедни.

В битката за награди, статуетки, брой преглеждания, лайкове, споделяния и други вълнуващи ги неща, Дара и Гери-Никол кръстосаха „саби“ като пуснаха клипчета почти едновременно.

Трябва да се отбележи, че нито песните нито видео клиповете към тях блестят с някакво осезателно качество – куолити дето се вика, а напротив, демонстрират креативна импотентност и концепция пълна с ялови идеи прекопирани от чужди клипове.

Разбира се не само репортерите на LifeOnline.bg забелязват тези факти.

Дара и Галена - Чалга и поп

Социалните мрежи и таблоидите бяха залети от коментари за това, че голяма част от визиите в клиповете на тийн звездите от Варна са копирани или откровено гепени от продукцията на техни колеги от световно ниво.

Дара и Бионсе

Ето какви прилики откриха читателите на LifeOnline.bg

При този кадър Гери-Никол е копирала цялата сцена от колегата си Кристиан Шулер, видимо обаче е нискобюджетното изпълнение:

Воали от плат на кило на магазин Какаду в центъра... 2 лева метъра, а долу роклите са на Кристиян Лакроа и Долче и Габана…“, коментира критичен читател на LifeOnline.bg.

Плат за завеси омотан около тялото

Вентилатора в на Гергана клипа е за издухване на дим от помещения в случай на пожар, а в на Шулер е пропелер за ефектен вятър…“ довършва анализа на двете картинки потребителя със зоркото око.

Рокли на Кристиян Лакроа и Долче и Габана

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати