Меню

Избрани новини

Фен зона

След покупка с карта Visa на Fibank в Billa млада двойка спечели незабравимо пътуване за финала на световното!

Спечелили наградата след като платили покупките с карта Visa от Fibank

 

Пътуване, което ще се помни цял живот, спечели млада двойка.

 

Женя Вангелова е големият победител от текуща кампания на Visa с Billa за Световното първенство по футбол в Катар - пакет за двама за Световното първенство по футбол 2022 в Катар, който включва самолетни билети за двама до Доха, четири нощувки в 5-звезден хотел; два билета за мача за третото място на Световното първенство и два билета за финалния мач на Световното първенство.

 

Щастливците ще могат да се насладят и на други преживявания в екзотичната дестинация и да опознаят богатата местна култура.

 

На Летище „София“, преди полета за Доха, Женя разказва, че изобщо не е предполагала, че има шанс да се окаже печеливша, докато един ден не ѝ звънят с новината, че заминава за Катар и може да вземе любимия човек.

 

Женя и Иван пътуват за Катар, където ще гледат мача на годината

 

„Няма как да очаквам, защото просто съм си пазарувала в Billa, платила съм с картата и един ден ми се обадиха от Fibank. За мен беше много неочаквано и много радостно“, разказа развълнуваната дама.

 

Двамата с Иван са категорични, че на финала искат да викат за Аржентина, въпреки че той лично в началото на Мондиал 2022 се надявал Португалия да излезе победител.

Красимира Райчева от Visa България пожела на щастливата двойка хубаво изкарване и да продължават да използват Visa в своите разплащания.  

 

Никола Бакалов – Главен изпълнителен директор и Председател на УС на Fibank, подари на Женя монета „Ангел хранител“. Именно техен клиент е щастливката, която направила късметлийското плащане с карта на Fibank.

 

„Има уникални отстъпки за българските картодържатели и вие сте една от тях. Благодарение на използването на тези платежни инструменти имате на тази чудесна награда. На добър път, приятно прекарване и продължавайте да използвате услугите на Visa и ПИБ“, призова той.

 

В замяна на подаръка Женя Вангелова обеща, че ще прати снимки от пътуването.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (1)

Елена Fibank винаги е била банката с най-доброто обслужване, ето че прави и чудесни изненади за клиентите си.
16.12.2022 11:40 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза