Меню

Избрани новини

Фен зона

Fibank изпрати младите български олимпийци с лъвчета за късмет

България заминава с 24 олимпийци на Игрите в Буенос Айрес

Лъвче – талисман зарадва всичките ни спортни надежди на тръгване за третите младежки олимпийски игри, които започват тази събота в Буенос Айрес.

По традиция плюшените подаръци бяха връчени на спортистите от Fibank непосредствено преди заминаването от летище София. „Желаем ви успех и здраве. Забавлявайте се и не забравяйте, че цяла България ви подкрепя”, заяви Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама” в Първа инвестиционна банка.

Много хора се събраха, за да изпратят надеждите ни на аерогарата и да пожелаят „На добър път” на младежите. Бъдещите спортни звезди на България бяха изпратени от олимпийските шампиони Мария Гроздева, Армен Назарян, Петър Лесов, Иван Иванов и други.

„Вие сте бъдещето на нашия спорт. Поздравявам ви с преминаването на изключително оспорваните квалификации и ви желая успех и късмет.

Надявам се България отново да има своите поводи за радост и гордост, както бе в първите две издания на младежките олимпиади в Сингапур 2010 и в Нанджин 2014. Важно е, че страната ни отново е сред участниците в този нов и изключително успешен проект на МОК.

Пожелавам ви да представите България по най-добрия начин, да сте спокойни, съсредоточени и да дадете максимума от себе си, за да ви посрещнем така радостни, както ви изпращаме“, каза генералният секретар на Българския олимпийски комитет Белчо Горанов.

По време на третата младежка олимпиада в Буенос Айрес, България ще бъде представена от 24 състезатели в 14 спорта. Игрите се откриват тази събота и ще продължат до 18 октомври. Наши състезатели ще преследват медали в следните видове спорт: спортна акробатика, бадминтон, бокс, борба, вдигане на тежести, джудо, спортно катерене, фехтовка, художествена гимнастика, спортна стрелба, плуване, лека атлетика, модерен петобой и тенис.Етикети Fibank

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати