Меню

Избрани новини

Пикантерии

Фестивал величае фалоса в Япония (видео)

Кулминацията е шествието на огромния пенис

В японския град Нагаока се проведе традиционният пролетен фестивал на фалоса, чиято кулминацията е шествие съпровождащо платформа с огромен дървен "член", на които са седнали три млади невести. Смята се, че този ритуал носи щастие, успех и дълголетие за младите семейства, съобщава Mirror.

Фестивалът на фалоса се провежда в Страната на изгряващото слънце всяка втора неделя на март. Този "парад" се организира в няколко градове в Япония, най-големият, от които в Нагаока.

В похода на големия дървен фалос, според традицията, участват момичета женени от скоро, от една година най-много. Те махат с ръка на публиката, докато десетки участници на фестивала носят на масивния "прът", „обязден“ от младите японки.

Необичайния фестивал се нарича "Ходаре". В зависимост от произношението (значение има тона на гласните звуци), тази дума може да означава "мъжки гениталии" или "узряване на оризовите растения."

Този празник се чества в Япония в продължение на много векове, през последните години фестивала "Ходаре" се превърна в популярна туристическа атракция. Търговците предлагат всякакви сувенири с фалически форми, както и сладки, захарни близал и сладолед с формата на пенис.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати