Меню

Избрани новини

Риалити

Феновете разочаровани от шоуто на Рачков

Новият сезон стартира много слабо

 

Ако предишният сезон на шоуто на Димитър Рачков минаваше за добро, то новия му старт тази неделя буквално отегчи драгия зрител.

 

Пълна скука и стари циркови номера, така накратко може да се обобщят двата часа от  "Забраненото шоу на Рачков".

 

Очевидно творческо безсилие мъчи сценаристите на продукцията на Магърдич Халваджиян, тъй като програмата мина колкото да запълни ефирното време, разочаровано отсъдиха голяма част от зрителите, отбелязва HotNews.bg.

 

Смешките на комика продължават да са едни и същи, както и танцувалните му стъпки, които след поредното повторение вече са безинтересни.

 

От друга страна старите муцуни, които периодично циркулират в предаванията на Маги, могат да предложат ниско ниво скечове с Албена Михова и компания.

 

Но тази стара песен на нов глас едва ли истински развесели публиката, която може би не разбра, че има нова, а по-скоро стара рубрика под името "Лудата стая", което ни препраща към скечовете от "Господари на ефира".

 

Иначе цялото предаване мина под знака на цирка "Цирк дьо Рачкей" (любима тема на продуцента, б.р.) и биографичен разговор с Александър Балкански.

 

За две минути цъфна и Мара Отварачката, за някой и друг лаф. Не особено интересното шоу получи и доста остри коментари в страницата му във Фейсбук, които малко по-късно бяха изтрити от администраторите. Защо ли?!

 

"Ееее, голяма цензура ! Всички критични коментари изтрити !", написа зрител,

а друг допълни : “Много се смяхме, но това е заради Рачков, защото каквото и да направи, изглежда смешно. Иначе шоуто нямаше с какво да впечатли”,

 

Най-вероятно високият рейтинг, с който клана Халваджиян се биеше в гърдите при старта на предаването преди месеци, ще остане блед спомен с днешна дата.

 

На този фон "Гласът на България" по Би Ти Ви е на ход и твърде вероятно зрителите да превключат на конкуренцията следващият път. / източник HotNews.bg


 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза