Меню

Избрани новини

Фен зона

Фен на нудизма! Д-р Врабчев от "Откраднат живот" се оженил чисто гол на самотен плаж до Обзор

Актьорът Даниел Рашев купил за 17 лв. венчалните си халки от Обзор

 

Любопитни подробности от живота на анестезиолога д-р Врабчев от сериала "Откраднат живот" разкри актьорът, който се превъплъти в ролята.

 

Преди да блесне в ролята на сприхавият анестезиолог, актьорът Даниел Рашев е бил шофьор, работил е като фотограф на американски продукции у нас, бил е съдържател на селска кръчма, издал е две стихосбирки, изиграл е Цар Борис Трети в руския сериал "Ванга", но най-щурият момент от живота му безспорно е нудистката сватба на див плаж до Обзор и то през нощта.

 

В реалния си живот чешитът от екранната болница "Свети Кирил" е женен за сценографката Марина Додова. Рашев я срещнал в Ловеч, където преди години работел в Музикалния театър. 

 

Плод на любовта им е синът им Филип. 

 

"С Марина се врекохме голи-голенички под надпис "Нудизмът забранен" на любимото ни място на морето. Свидетели на бракосъчетанието ни бяха две стада диви прасета.

През деня аз купих две сребърни халки от единствената отворена сергия в Обзор, моята за 9, нейната за 8 лева, която нося е досега.

Ако решим да се разделяме, пак ще отидем там, ще ги свалим и ще ги хвърлим в морето", повдига завесата на нуди-сватбата д-р Врабчев в интервю пред "Ева".

 

Негов тъст е художникът Николай Додов, автор на част от илюстрациите в култовото през 80-те списание „Дъга”.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати