Меню

Избрани новини

Музика

EXPOSE спечелиха гран при в Македония

Цвети и Светльо от EXPOSE вдигнаха на крака международното жури и публика

 

Първа награда и Гран при завоюваха дует Expose на международния фестивал „Охридски трубадури“ в Македония. Абсолютният успех пристигна при българите преди броени дни, като освен най-високата оценка на журито, Expose получиха и сърдечното признание на публиката и чуждестранните си колеги.

 

„Представихме най-новата си песен  This love will last forever -разказва Цвети- и аплодисментите избухнаха. Публиката много хареса песента и бързо я прие…дори веднага получихме предложение за турне в Македония. Към цялата тази еуфория добавям друг изключителен комплимент за нас-това, че  останалите участници, които реално ни бяха конкуренти, дойдоха и ни поздравиха зад кулисите още преди да се обявят наградите.“

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от CVETY • EXPOSE TEAM • (@cvety_marinova)

 

 

На сцената българските изпълнители имат честта да получат наградата от директора на интернационалната вечер Горан Сараш. От журито Expose получиха бурната подкрепа на големия Владо Калембер от „Сребърни крила“, а специално на сцената излезе да ги поздрави създателят на фестивала „Охридски трубадури“, македонският композитор Григор Копров. Копров нарече българите „извънземни артисти, с магични гласове“ и не скри възхищението си от блестящото им сценично присъствие и майсторско изпълнение.

 

„Англоезичната версия на песента ще се завърти по радиата на Балканите, но в България предстои нейната премиера на български език. -  разказва Светло от Expose и добавя- Английският текст създаде Цвети, а за българския вариант се доверихме на невероятния Ивайло Вълчев.“

 

На български език This love will last forever излиза със заглавието „Тя е с нас“, като песента смело тръгва към българските аудио класации под аранжимента на китариста на Лили Иванова-Иван Йорданов Чери.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза