Меню

Избрани новини

Клюкарник

Емануела категорична за Елвиса: Той е просто един бивш! (видео)

Поп фолк дивата твърди, че няма мъж до себе си

 

Емануела разказва, че бившият ѝ приятел Мартин водел жени у тях, докато тя е на участие – „За какво ми е такъв мъж?!", пита риторично певицата, за несгодите във връзката си.

 

Тя се зарича, че това ще бъде последния път, в който отговаря на въпроси за бившето си гадже, и не иска повече да бъде свързвана с него по какъвто и да е повод.

 

Изпълнителката на "В чуждите легла" споделя, че е останала крайно разочарована от взаимоотношенията си с Мартин Николов, по-известен като Елвиса, защото той ѝ бил верен само две години, след които започнал да ѝ изневерява.

 

"За мен най-важните мъже в живота са моите синове, баща ми и двамата бащи на децата ми. Това са единствените важни мъжки фигури в живота ми, защото това са хора, с които съм свързана завинаги и съм искала да бъде така. Всички останали са бившите на Емануела, които не са оставили никаква трайна следа", описва значението на мъжете в живота си певицата, пред столичен ежедневник.

 

 

Емануела размишлява на глас за ситуацията , в която е изпаднала да я свързват с бившия й, защото няма нов мъж:

 

"За последен път ще говоря за Мартин. Когато влизаш от връзка във връзка, винаги говориш за новия си мъж и старият някак изчезва. Но понеже аз нямам мъж в живота си, и сега непрекъснато ме свързват с Мартин.

 

Сега, за да се отърва от това нещо, трябва да си намеря нов мъж, а аз не искам. Не мисля, че съм на такъв етап от живота си. Не ми се занимава с такива неща. Настроена съм работно. Ако дойде някоя любов - добре дошла".

 

"Нашата връзка може би щеше да приключи на втората година, ако не беше пандемията. Оттогава нещата изобщо не са ок. Получавах много възмутителни съобщения от малки момичета, 20-годишни, на които той пише и предлага разни неща.


Всяка уважаваща себе си жена няма как да гледа повече сериозно на такъв човек. Просто дойде пандемията и останахме заедно, ей така, защото ни беше скучно", описва причините за краха в отношенията й с Мартин Емануела.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ????E M A N U E L A???? (@emanuela_planeta_payner)

 

"Искам да помоля не само вас, но и всички журналисти да спрат да свързват името ми с този човек. Неговото единствено постижение е, че е бившият на Емануела", категорична е чаровната изпълнителка, която апелира да бъде разграничена от Елвиса, с когото вече няма нищо общо.

 

Остава огорчена, защото разбира, че Мартин разказва наляво-надясно неща от личния й живот. Двамата се познават от над 20 г., имат общи приятели и разгласяването на лични моменти от живота й я дразни допълнително.

 

Според нея, в началото Мартин успява да я заблуди, че се е променил, но с времето нещата тръгват постарому. По думите на Емануела Елвиса има афинитет към женската красота и очевидно му е приятно да бъде с различни красавици.

 

Още докато бил с жена си, той ходел на нейни участия с различни момичета, а негови приятели я съветвали да се замисли преди това да се случи и с нея, както и станало.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза