Меню

Избрани новини

Фен зона

Дни след премиерата - най-новият iPhone 14 Pro може да бъде спечелен от VIP клуба на 8888.bg

VIP клубът на 8888.bg дава шанс за печалба на най-новите тенденции на пазара

 

Сайтът за казино игри и спортни залози 8888.bg предлага богата палитра от невероятни гейминг продукти, които са иновативни за българския пазар. Една от тях е програмата им за лоялни клиенти – VIP клуб. Там ежеседмично всички потребители могат да играят с VIP точки, получени по време на игра в различните секции на сайта.

 

Очаквано, броени дни след премиерата на най-новия iPhone 14 Pro, 8888.bg зарадва играчите със шанс да спечелят уникалното устройство, за което се говори от началото на 2022г. 8888.bg е първият сайт в България, който дава възможност на потребителите си да го спечелят.

 

Потребителите могат да играят колкото пъти желаят за него, а ако бъдат изтеглени могат да изберат да вземат неговата парична стойност, вместо самото устройство.

 

Жребиите се състоят всеки понеделник в 12:30, като веднага след това печелившите биват обявени на сайта. VIP клубът вече е раздал над 3300 парични и предметни награди. През седмицата, в която ще блести новият iPhone 14 Pro, другите артикули, за които могат да играят клиентите на сайта, са уникална топка с автограф на Григор Димитров, оригинален дамски часовник Emporio Armani и таблет Samsung Galaxy A8.

 

Важат правила и условия на 8888.bg, 18+

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза