Меню

Избрани новини

Музика

Dim4ou хвали новото парче на Наташа и съпруга й Ивайло Монев – Рокера (видео)

„С теб да бъда“ възпява любовта на двойката и извървеният трънлив път към щастието.

 

Голямата музикална изненада през уикенда е първото дуетно парче на певицата Наташа с нейният съпруг Ивайло Монев – Рокера.  Семейната хип-хоп колаборация бе оценена високо от потребителите в платформите, а сред първите споделили и коментирали видеото бе един от най-известните рапири у нас – Dim4ou.

Той не само споделя песента на своята страница, но и хвали изпълнението:

Преди всичко са ми приятели и много се радвам на това което са започнали да правят . Знаех че Наташа се занимава с музика , но за Рокера не подозирах , че е скрит талант браат май следващата песен е с мен .“, пише варненецът.  

 

 

 

От своя страна Рокера благодари за подкрепата и намеква, че феновете скоро може да очакват нова колаборация между варненците.

„С теб да бъда“ е песен на Наташа, която е вече утвърдена певица с поредица от хитове зад гърба си, но е и първа изява за мъжа на сърцето й Ивайло.

Двамата живеят, отглеждат децата си и творят в Англия, но редовно се прибират в родината за осъществяване на своите музикални проекти. Зад гърба си Наташа има успешни солови и дуетни песни, но като че ли работата с любимия човек й доставя най-голямо удоволствие.

Неслучайно, видеото заснето в един от най-известните ни зимни курорти, възпява любовта на двойката и извървеният трънлив път към щастието.

Интересен факт, е че двамата записаха песента за ден след като пропътуваха 9000 км. от Банкок до София на връщане от ваканция в Тайланд, след което прелетяха още 3000 километра до английската столица. Всички емоции и преживявания от ваканцията в азиатското кралство, семейството събра във филм, който е достояние на всички техни последователи в YouTube канала им.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Източната част "а сред първите споделили и коментирали видеото бе един от най-известните рапири у нас – Dim4ou."

Тъи и, най -иакити рапири, съ димчуту и рокиръ. Аз първу пумислих, чи и покиръ, щоту нал тъй ие мудерну да са пиши сига, малку на АГ, малку на БГ и малу на ВГЗ. Браву на рапирити.
03.03.2020 21:59 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати