Меню

Избрани новини

Фен зона

Дебитните карти за деца и тийнейджъри от Fibank предоставят възможност за атрактивни награди

 

Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира кампания за издаване на нови детски и тийнейджърски дебитни карти Mastercard. Тя ще продължи до 15 октомври 2023 г., а в томболата участват всички клиенти, издали и активирали Kid/Teen дебитна карта от банката в периода на кампанията.

Fibank ще раздаде по 30 ваучера за пазаруване в Orange  на стойност 100 лева, а през октомври ще бъдат изтеглени 3 големи награди - семеен уикенд в комплекс „Тракиец“ с две нощувки в студио за двама с дете (включва: закуска, ползване на релакс зона с парна баня, инфраред и финландска сауни, вътрешно и външно отопляемо джакузи, вътрешен акватоничен басейн, външен сезонен басейн, фитнес зала, паркинг и интернет, тур в конната база) и включен урок по езда за всеки печеливш.

С дебитните карти за деца и тийнейджъри от Fibank управлението на джобните пари за детето е сигурно, бързо и лесно. Те могат да се използват за теглене на банкомат и плащане в търговски обекти, включително безконтактни операции до определените от родителя лимити. Kid/Teen дебитните карти на ПИБ са с много изгодни условия:

  • без такса за издаване и поддръжка на картата до навършване на пълнолетие на детето;
  • сметката, към която се издава картата, е без такса откриване и поддръжка до навършване на пълнолетие;
  • не се дължат такси, при плащане в търговските обекти или теглене на пари от банкомат;
  • без такси при преиздаване на картата поради изтичане срока на валидност.

Специално за тийнейджърите, картите Debit Mastercard PayPass Teen предлагат атрактивни функционалности, като: дигитална карта за бързо и лесно пазаруване с телефон, удобно мобилно банкиране с ограничени активни права в приложението Моята Fibank и специална спестовна сметка "Smart Teen", в която детето може да спестява своите свободни средства.

Дебитните карти за деца и тийнейджъри от Първа инвестиционна банка са с интересен за децата дизайн, а банката предлага и решение за плащане на ПОС терминал – аксесоар с допълнителна микрокарта. Аксесоарът може да се носи като гривна на ръката или под формата на ключодържател. В него се поставя микрокарта, с която може да се правят бързи безконтактни плащания.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Fibank

Коментари (1)

Eлена Тази оферта е много подходяща за хора, които имат поотраснали деца
06.09.2023 10:00 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза