Меню

Избрани новини

Клюкарник

Дара Екимова доведе „тайният“ годеник на финала на „Капките“ (видео)

Каква е тайната около самоличността на любимия й?

 

Дара Екимова не иска да издава подробности за младежа, чийто годежен пръстен носи, но и не го крие чак толкова старателно, че да остане напълно незабелязан.

 

В публиката на финала на „Като две капки вода”, в който 20-годишната певица зае четвъртото място, бе забелязан младеж, отличаващ се с най-силни…аплодисменти. Годеникът на Дара ентусиазирано я подкрепяше от първия ред, писа „Уикенд“.

 

Камерите на „Капките” в нито един момент не акцентираха върху тайнствения годеник, чиято самоличност дъщерята на Ива Екимова не желае да огласява публично.

 

По-наблюдателните зрители обаче, го забелязаха многократно, тъй като беше седнал точно зад Веселин Маринов, който тази година беше в журито на шоуто.

 

Всеки път, щом камерата показваше певеца, на заден план се виждаше и бъдещият съпруг на Дара. Лицето му не беше на фокус, но въпреки това се виждаше достатъчно добре, за да направи впечатление.

 

Няколко месеца по-рано Дара се появи със същото момче на партито на bTV, с което бе отпразнувано началото на есенния сезон. Въпросното събиране беше през септември миналата година.

 

Тъй като певицата ревниво пази в тайна всички подробности около връзката си, не е публично известно дали годежът е станал преди или след това парти. В „Капките” обаче тя каза, че макар да носи пръстен и да не крие, че е сериозно обвързана, засега не прави планове за официална сватба.

 

Това, че е казала „Да!” на избраника си, не означавало, че ще бърза да му каже „Да!” и пред олтара. Годежът й бил по-високо стъпало във връзката с въпросния младеж, но сватбата засега щяла да чака. Певицата се вълнувала най-силно от музиката си.


Това, което се знае за Дара и младия човек, с когото тя се е обвързала, е, че са се запознали по време на работа. Не е ясно дали момчето е в музикалния бранш, или просто е установило връзка с изпълнителката по време на нейно участие, както годеникът на Теди Кацарова – чехът Ян, си я е харесал, докато пеела в заведение. Сред оскъдните факти, които Дара е споделяла, също така е, че предложението за брак е било направено в курорта Боровец.


Камерите на „Капките” запечатаха как Екимова изпрати въздушна целувка на годеника си след своето изпълнение във финалната вечер на шоуто. Тогава тя влезе в образа на Паша Христова. Младежът не се вижда по снимките от заведението на Кремена Халваджиян, в което е било партито след финала. Най-вероятно не е пожелал да застане пред камерите или е помолил да не се публикуват кадрите, в които е влязъл.


Каква е причината на тази тайнственост около личността на бъдещият съпруг на Дара, не е ясно. Възможно е момчето да е срамежливо, а може и певицата да предпочита да пази в тайна личния си живот, доколкото това е възможно. Ако никой не знае кой е мъжът до нея, ще е по-лесно да се избегнат клюките при евентуална раздяла. А и хората казват, че щастието обича тишината. Явно Екимова споделя това мнение.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза