Меню

Избрани новини

Клюкарник

Цитиридис и Боряна Братоева ще си имат бебе?

Биологичният часовник на актрисата цъка неумолимо

 

Николаос Цитиридис е твърде вероятно да излезе в бащинство, тъй като май скоро ще дундурка бебе.

 

В последно време неговата приятелка – актрисата Боряна Братоева изглежда променена. Започнала е да носи подозрително широки дрехи, като че ли се опитва да скрие промени в своята фигура.

 

За Боряна Братоева отдавна се говори, че много иска да стане майка.  Почти всички връстнички на 34-годишната актриса в Пловдския театър, където тя играе, вече отглеждат наследници.

 

Боряна е сред малкото, които все още нямат деца. Изглежда че този пропуск обаче съвсем скоро ще бъде попълнен. Тя и Николаос са заедно вече доста време, делят общо жилище и следващата стъпка в отношенията им, ако не е сватба, е бебе.

 

Гъркът и актрисата не са от хората, които държат на всяка цена да се оженят. На 34-годишна възраст обаче биологичният часовник на Братоева цъка неумолимо и тя вече мечтае за бебе, твърдят запознати.

 

Доскоро се говореше, че Нико се дърпал, понеже не смеел да поеме отговорност за отглеждането на дете. В bTV обаче кариерата му върви с мощни крачки, което го накарало с времето да стане по-уверен във възможностите си. Резултатът най-вероятно съвсем скоро ще бъде налице – ново бебе в телевизията.

 

 

Съдейки по вида на Боряна, раждането най-вероятно ще е чак догодина, защото все още заобленото й коремче не личи под дрехите.

 

Тя се запозна с Цитиридис преди около три години покрай участие в неговото шоу. Паметливи зрители помнят, че при първото гостуване на Боряна в студиото водещият я засипа с комплименти. По-късно професионалните им отношения са преминали в лични.

 

Дълго двойката се стараеше да пази в тайна връзката си, избягвайки коментари в публичното пространство, пише Уикенд.

 

Твърди се, че причината за това била в актрисата – тя не искала да се говори за личния й живот, а само за професионалния. Николаос се съобразяваше с това нейно желание, като си позволяваше единствено да съобщава, че има приятелка, без да уточнява коя.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза