Меню

Избрани новини

Пикантерии

Чии са гащичките, в които бърка Стоян Алексиев? (снимки)

Разкрита е личността на младата любовница на актьора от „Откраднат живот“

Младата актриса Ивана Бобойчева е мистериозното момиче, с което звездата от лекарския сериал "Откраднат живот" Стоян Алексиев бе изловен да интимничи посред бял ден в центъра на София, разгласи ексклузивно Агенция ПИК.

Стоян Алексиев открито плъзга ръка в гащичките на Ивана Бобойчева

66-годишният актьор попадна в обективите не папараците на "Ретро" в изключително скандален момент, в който разменя прегръдки и целувки с младото момиче. Но най-фрапиращото всъщност е, че един от стожерите на Народния театър без притеснение пъха ръка в гащичките към интимните части на приятелката си. 

Ивана Бобойчева е сред младите надежди на театралната сцена. Любопитно е, че брюнетката фигурира в актьорския състав на постановката "Лавина" на турчина Тунджер Джюдженоглу, в която главната роля изпълнява именно Стоян Алексиев. Премиерата на "Лавина", поставена на сцената на Драматичния театър в Кюстендил, бе през ноември 2015 г., а второстепенни роли в нея имат Бобойчева и още петима студентки от класа на Румен Рачев в НАТФИЗ.

Ивана Бобойчева в постановката "Лавина" с участието на Стоян Алексиев в главната роля

Непристойното поведение на Алексиев и то посред бял ден, на метри от Народния, разтърси арт средите. Актьори коментират, че връзката на екранния проф. Иван Генадиев с младата Ивана била публична тайна сред театралите. Те обаче са потресени от факта, че Алексиев си е позволил подобно порнографско поведение пред очите на десетки минувачи край най-големия храм на Мелпомена. 

 

Според наши източници Стоян Алексиев от дълго време не живее с втората си съпруга - издателката Надежда Алексиева. След дълги години вярност, тя се оттеглила от семейното ложе, след като научила за увлечението му по три пъти по-младата от него Ивана. В профилите си в социалната мрежа Стоян и Надежда са споменали, че са женени един за друг. Което всъщност не е лъжа, тъй като двамата още нямали развод.

Палавият д-р Генадиев в реалността е баща на три деца – Александър Алексиев, който изпълнява ролята на д-р Василев в "Откраднат живот", Цветан Алексиев и Елиза от първия му брак.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати