Меню

Избрани новини

Фен зона

България срещу Европа в WINBET ARM WRESTLING SHOW

Демонстративното шоу по канадска борба противопостави българските шампиони на звездите на Европа

Елитът на българската канадска борба ще посрещне звезден тим от състезатели от различни европейски страни в първото WINBET ARM WRESTLING SHOW, което ще се проведе на 27 май в столицата.

 
В рамките на шоуто, което се организира с подкрепата на WINBET, отбор от най-добрите български състезатели по канадска борба ще се изправи срещу сборен тим на Европа. 
 
Отборът на България включва световните шампиони Стефан Ленгаров (90 кг) и Пламен Димитров (85 кг), световният шампион и победител в абсолютна категория на турнира WINBET Open 2022 в Благоевград Йордан Цонев, както и европейският медалист Марин Пантелеев. 
 
Техни съперници в символичния отбор на Европа ще бъдат британската звезда Джеймс Уол, полският световен вицешампион Каспер Синица, шампионът на промоцията King of the Table Сабин Бадулеску от Румъния и абсолютният шампион на Швеция Адмир Рахич. 
 
Схватките от WINBET ARM WRESTLING SHOW започват от 19:00 ч. на 27 май в столичния център за събития „Пиротска 5“. Входът за събитието е свободен. За първи път в историята на българската канадска борба, шоуто ще се излъчва и на живо по телевизията от канала b1b.box, както и онлайн. 
 
Според регламента, състезателите от българския отбор ще се срещнат в по три схватки с всички състезатели от отбора на Европа и всяка победа ще носи определен брой точки. Отборът събрал най-много точки ще бъде обявен за победител на WINBET ARM WRESTLING SHOW.
 
Турнирът е поредното събитие по канадска борба, което WINBET подкрепя след турнира WINBET Open през декември миналата година в Благоевград. 
 
„Благодаря на WINBET за подкрепата за нашите усилия в организирането на това шоу и за популяризирането на канадската борба в България – спорт, в който страната ни има наистина големи успехи. Това събитие ще даде на българските любители на спорта възможност да се докоснат до някои най-големите звезди на канадската борба от България и чужбина и нашата цел е то да стане традиционно“, сподели организаторът на турнира Любомир Миланов. 
„Щастливи сме, че можем да бъдем партньори на това шоу с участието на най-големите звезди на спорта от България и Европа. Участието на шампиони от подобна величина показва уважението, което предизвикват успехите на България и за нас като компания, която подпомага българския спорт е чест да бъдем част от такова събитие“, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова. 
 


Етикети Winbet

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза