Меню

Избрани новини

Пикантерии

Боби Михайлов крие дъщеря си в Америка! (снимки на Елинор)

Синът му Ники отказва да комуникира с майка си

Преди 25 години един от най-добрите вратари в историята на родния футбол Борислав Михайлов преживява огромна драма в живота си.


Тогава първата му съпруга и майка на Ники Михайлов и Бистра го зарязва. Ученическата му любов Гергана се хвърля в обятията на друг футболист от „Левски“. Говори се, че това е Божидар Искренов, който по това време е скъсал с красивата стюардеса Алина. Михайлов много тежко преживява изневярата. Освен Боби, Гергана зарязва и двете си деца на Боби, които той отглежда с помощта на родителите си.

И до днес Ники Михайлов отказва да разговаря с родната си майка.

След няколко години Михайлов се жени за гимнастичката Мария Петрова, тя поема грижите за децата и нито за миг не ги оставя да се чувстват изоставени и без майка.

От брака на Мария и Боби се ражда дъщеря им Елинор.В края на миналата година момичето замина да учи в САЩ, като родителите й се надяват чепатата девойка да влезе в правия път. Работата е там, че Елинор е изключително глезено дете и като тийнейджърка е късала нервите на родителите си. За нея се грижела основно майка й, която едва не се поболяла от прищевките и пакостите на щерка си, пише Галерия цитирана от ХотНюз.бг.

Близки споделят, че едва 13-годишна тя сама си определила  кога да излиза и кога да се прибира вкъщи. Завършила е 22-ра столична гимназия, но там учителите се видели в чудо с нея – командвала съучениците си, била тартор и инициатор на всевъзможни щуротии. Опитите на родителите й да я направят спортистка претърпели провал.

В края на миналата година тя се записва да учи политически науки в едно от най-престижните висши училища в Америка – Североизточния университет в Бостън, Боби Михайлов и Мария са доволни от този факт и смятат, че дъщеря им е намерила своето място в живота.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати