Меню

Избрани новини

Музика

Артисти на ръба на оцеляването в „Не се предавам“ (видео)

Пъстрите персонажи са част от проект на Expose

 

Грацията Невяна Владинова, непримиримите момчета на Деян Топалски, клоунът Марин Романов и драг кралицата Соларис блестят в клипа към новата песен на Expose – „Не се предавам“.

Парчето е вдъхновено от силата на духа на артистите по време на пандемията.

 

„Едва ли има човек, едва ли има бизнес, който да не е засегнат от това, което се случи в последната година“, категорична е Цвети от Expose.

 

 

Невяна Владинова

 

„Но хората на изкуството сякаш са в най-патовата ситуация. За това сме изключително благодарни на всички, останали с нас в създаването на тази песен, в която буквално изляхме душата си… И с която искаме да кажем, че точно сега, когато сме паднали, трябва да намерим сили отново да станем, да погледнем напред и  да продължим“, допълва Светльо. 

 

Основната част от действието в клипа ни пренася към арената на цирк „Колозеум“, с артисти „на ръба“, останали без представления и любимата си публика. Тъга има в очите на клоуна, докато рисува лицето си, за да може да го изкриви в усмивка.

 

Марин Романов

 

Ако искаш да станеш клоун, бъди готов да преглътнеш много горчилка.”, казва Марин Романов, който знае шест езика и е завършил единственото в Европа цирково училище. Но и той е уверен в посланието, което носи „Не се предавам“ и е готов всеки ден да слага грим и преглъща горчилката от празната зала, до момента, в който тя отново се изпълни с аплодисменти.

 

Режисьор на видеото е Станислав Христов. / източник Монитор

 

Solaris

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати