Меню

Избрани новини

Клюкарник

Антон Радичев отрече да се е оженил на 75!

По-рано се заговори, че е сключил брак

 

Комедийната звезда Антон Радичев, който преди две седмици навърши 75 години (7 юли), отрече да се е оженил тайно за своята спътница в живота Емилия Боянова.

 

Дамата, спечелила сърцето на актьора, е поетеса и двамата от дълго време живеят на семейни начала, но не мислят за брак.

 

От първата си жена Антон има дъщеря Кристина, която преди години бе омъжена за новинаря Богомил Грозев, с когото се разделиха скандално, а журналистът завлече вече бившия си тъст с огромен кредит, който не плащаше редовно.

 

АНКЕТА: Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Баба Тонка, както е наричан Радичев в артгилдията, всъщност е дядо на двама внуци – момче и момиче. Внучка му тази пролет беше абитуриентка, а той ѝ направил щедър подарък – платил ѝ шофьорските курсове и покрил първата ѝ семестриална такса в Нов български университет, където тя избрала да учи. Въпреки че взема пенсия от 600 лева, звездата от НЛО умее да спестява.

 

Нищо, че имам близо половин век трудов стаж, пенсията ми е много ниска. А това непрекъснато поскъпване на всичко ми се отразява много зле, като на всички. Сега ще дават по малко евтин бензин, но добре, че през лятото основно се придвижвам с колелото“, споделя звездата от „Оркестър без име“.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати