Меню

Избрани новини

Клюкарник

Актрисата Ваня Цветкова пострада тежко

Ваня Цветкова
Снимка: кадър от "Седем часа разлика"

Нещастен случай почти не отне живота й

Неприятен инцидент повали актрисата Ваня Цветкова. Звездата от сериала „Седем часа разлика“, позната на по-възрастната аудитория от филмите „Лавина” и „Комбина”, е претърпяла нелеп битов инцидент, който я е приковал в инвалидна количка и едва не й коствал живота, гръмна родната преса.

Според запознати тазът на Ваня Цветкова е бил счупен на няколко места, а тя оцеляла по чудо, след като се пребила на стълбите в собствената си къща. До жестокия инцидент се стигнало напълно случайно – Ваня се подхлъзнала, докато говорила по телефона, вършейки ежедневната си домакинска работа. 59-годишната звезда на българското кино полетяла надолу по широкото стълбище, което свързвало първия и втория етаж в жилището й.
Синът й Павел изпаднал в шок, когато я открил малко по-късно да лежи в безпомощно състояния, просната полужива на пода, и незабавно позвънил на спешния телефон 911, за да извика линейка.
Специалистите в САЩ, където актрисата живее от години, изказали мнение, че травмите в областта на таза са едни от най-опасните и възстановяването след тях е много трудно, особено за пациенти в по-напреднала възраст.

Макар, че възстановяването ще бъде продължително и трудно, тя е убедена, че някой ден отново ще проходи нормално и ще има силите отново да се снима в киното”, споделят близки на звездата, които не спират да се молят за нейното оздравяване. Самата Цветкова сподели пред приятелите си във Фейсбук, че не губи надежда, а единственото, което я притеснява, е че стои без да върши нищо у дома.

„Сега поне ще имам време да чета книгите, за които през годините не ми остана време”, намира сили да се пошегува красавицата от „Комбина”.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати