Меню

Избрани новини

Пикантерии

Актрисата Анастасия Левордашка: Останах без дрехи на полето! Мъж на кон си изкарал акъла… (видео)

Новата лента с нейно участие се казва „Шест плюс едно наум“

 

Гола и сама в полето се оказва актрисата Анастасия Левордашка (29) при снимки на филм. Става дума за лентата „Шест плюс едно наум“ на режисьора Лъчезар Петров. Тогава младата актриса преживява екстремна случка, която не може да забрави и до днес.

 

„Тези снимки бяха голямо приключение, защото се осъществяваха в реална среда, а не с декор. С нас имаше пещерняци, които ни помагаха да се ориентираме. Лазехме в подземни реки и излизахме навън буквално „на пастет“. Бях мокра до кости, в пещерата температурата беше не повече от 2 градуса над нулата, а навън - августовски пек, близо 40 градуса...

 

 

Премръзнала, бързам да сваля мокрите дрехи върху мен, за да не настина. Тръгвам към колата, за да преоблека сухи дрехи и хоп – осъзнавам, че съм забравила да поискам ключа. Обръщам се да потърся пещерняка, но той вече беше слязъл в пещерата. Реших да се съблека, пък каквото ще да става. Слава богу, наблизо нямаше жива душа. Аз съм много срамежливо човек и през цялото време се успокоявах, че няма кой да ме види.

 

Не щеш ли към видях да се приближава мъж на кон. Беше някакъв ужас. Не знам какво си е помислил в този момент - аз седя гола, свита в тревата, а той ме гледа, абсолютно стъписан. Мисля, че се уплаши много“, спомня си младата актриса.

 

Тя допълва, че непознатият сигурно допълнително се е изплашил от вида й, защото била цялата кална и мокра. „Двамата се гледахме известно време, без да знаем какво да направим. Накрая аз му помахах, той ми помаха и отново яхна коня си“, смее се актрисата, цитирана от HotArena.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати