Меню

Избрани новини

Клюкарник

Актове за общо 3 бона заради нарушенията по пътя на Тити Папазов

Той признава само половината, другите не ги бил извършил той

 

Преминаване на червен светофар и неправилно паркиране, това са само част от нарушенията на пътя на автомобила на Тити Папазов, които са заснети от граждани, както вече  LifeOnline.bg писа.

 

„Това е много голям резил, чувствам се ужасно“, каза пред Би Ти ВИ той, признавайки, че кара недисциплинирано. „В този момент човек трябва единствено да се извини на цялото общество“, допълни Тити Папазов и обяви, че е приел 20 юни като деня, в който да промени начина си на шофиране.

 

По думите му това, че е известен, не го прави богопомазан. Заяви, че си е платил за всички нарушения, които е извършил на пътя. Той пое ангажимента да донесе в студиото наказателното постановление, за да могат хората да разберат, че има правила.

 

 

Папазов призна и че доста често кара в бус лентата. „Утре ще имам нов автомобил и ще си дам номера, за да го следят“, каза още той. „Срамът и отговорността пред обществото са в пъти по-тежки от финансовите параметри“, смята баскетболният треньор.

 

На Тити са му направени актове за новите нарушения заснети с камера, но се оказва, че той има и стари глоби, които досега не е платил. Ревльото обаче проплака, че не е шофирал той при предишните погазвания на правилника.

 

Папазов не за първи път обещава да не нарушава закона за движение по пътищата, но така и не спази обещанието си.

Предстои да видим дали ще спази и тази поредна клетва.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати