Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Музика

Тина Търнър получава почетно отличие на наградите „Грами“

Церемонията празнува 60-годишен юбилей, награда ще получат и Queen

Певицата Тина Търнър е избрана да получи почетна награда на тазгодишната церемония по връчване на Грами, съобщава сп. Билборд. Тази чест по традиция се пада на изпълнители с изключителни приноси в музикалната история. 

Освен мегазвездата, разписала се с участие във филми като "Лудия Макс 3" и "Последният екшън герой", специален приз ще грабнат рок титаните Queen и Нийл Даймънд

За принос в развитието на музикалната индустрия ще бъдат наградени още филмовият композитор Джон Уилямс, предприемачът Сиймор Стайн и посмъртно промоутърът Бил Греъм.

Ед Шийрън и Бионсе
 

„Тазгодишните реципиенти на призовете за специални заслуги представляват елитна група от легендарни изпълнители, творци и визионери. Постиженията на всички тези личности са забележителни и завинаги ще останат част от музикалното наследство“, заяви президентът и главен изпълнителен директор на американската Национална звукозаписна академия Нийл Портнау.

Церемонията по връчването на наградите Грами празнува юбилей – 60 години. Бляскавото събитие ще се проведе на 28 януари в зала Медисън скуеър гардън в Ню Йорк.

Джей ЗиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати