Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Музика

Жалка кражба! Бедната на идеи ТИТА плагиатства от стар украински клип (снимки)

Творческо безплодие или евтин пи-ар трик?!

Прохождащата певица Тита и екипът й са откраднали почти дословно идеята за клипа на песента "Антилопа" от украински колежки, пише в. "Телеграф". Кражбата разкриха почитатели на дамското дуо от Украйна "Никита".

В клипа на към новата песен на Тита изпълнителката се среща със своето алтер-его и след като се въргалят в чаршафите за известно време, сядат да вечерят от двата края на дълга маса. Едната Тита е облечена в червена рокля, а другата - в черна. На масата има различни плодове, като ябълки и грозде, но и сурово месо - пържоли и сърца. Между краката на притежателката на червената рокля се крие пухкаво зайче, което се появява в няколко кадъра. 

Горе е оригиналът на "Никита", под него е ментето на Тита

Нашенката има и няколко сцени, в които захапва суровите късове месо. Видеото към песента "Искусаю" (Изяждам б.р) на украинките "Никита", което е пуснато през 2011 г., е построено върху абсолютно същия сюжет, като една от певиците също е с червена рокля. Другата обаче е в бяло, вместо в черно, както е в копи версията. 

Copy / Paste


Голямата разлика в оригинала е, че блюдата на масата са доста по-скъпи от родните - черен хайвер, стриди, папая, но и сурова пържола, която една от певиците смело захапва. Зайчето между краката на дамата с червена рокля също е на линия.

Освен, че страдат от липса на идеи, плагиатите търсят лесен начин да рекламират видео си с евтин псевдо скандал, като този, коментират потребители, които са на мнение, че пускането на новината за кражбата е чист ПР ход.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати