Меню

Избрани новини

Клюкарник

Над закона? Внукът на Цар Киро - убиец зад волана, шофира с 300 км/ч по АМ „Тракия“

Престъпната фамилия продължава да се чувства недосегаема

Внукът на циганския Цар Киро засне клип с участието си в гонка по АМ „Тракия“ при скорост 300 км/ч с лъскаво порше, пише HotArena.

Видеото Кристиян Рашков качи във фейсбук, но после набързо го изтри, след като разбрал, че може да получи солидна глоба и да остане без книжка от КАТ в Пловдив.

Любителското клипче, в което е запечатано как Криси залепя крака за скоростния педал, е заснето с телефон от неговия спътник. Колата лети с недопустимата скорост в тъмната част на денонощието, което предполага огромна опасност.

Дали младежката неразумност на Криси и Ангел може да оправдае такива пътни изцепки? Ангел Рашков веднъж вече изтърпя присъда, защото бе заловен да кара с фалшива книжка, а впоследствие няколко пъти се хвалеше в нета с дрифтове с BMW - то си, с рекордни постижения на магистралата и с приятелката си Виолета Шкодрова.

Така или иначе, явно това не е трогнало фамилията. Очевидно липсва и самосъзнанието, че придвижването с толкова висока скорост може да коства човешки живот не само на пътуващите в скъпарското возило, но и на останалите водачи на автомобили, които се движат по магистралата.

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати