Меню

Избрани новини

Риалити

МОМИЧЕ С ЕКСТЕНШЪНИ И ГЛАС МЕ ПОБЪРКВА СИСТЕМНО ПОД ПРОЗОРЕЦА В 5 СУТРИНТА!

Вижте новото видео на Невена Пейкова

Преди да ви запозная с подробностите и цялата сага с жандармерията и рязката намеса на ГДБОБ в междусъседската ми война с мутри изнасилвачи, искам да дам акцент на нещо много по-важно!

Мина не мина време откакто изгря звездата на Невена Пейкова. Тя бе финалист в едно от изданията на родната месомелачка за таланти X Factor. Противно на всички очаквания за потъването ѝ в забвение след раздялата си с маститите продуценти от Вирджния рекъдс, амбицираното барби атакува родните класации като гранатомет!

Там тя отнася крем-брюле и преяли с Макдоналдс певачки, все едно копае лански картофи на село. Внимавайте! Дара, също е на една мотика разстояние от русата бамбина!

Това не е шега, а нова бомбастична колаборация с небезизвестния продуцент Преслав Бориславов.

Парчето озаглавено „Побърквам“ (надявам се не в жлъчката ми с пенис) се е родило съвсем спонтанно и както всички наблюдаваме се радва на неистов интерес от страна на медиите, без дори артистите да са си мръднали фалшивата ноктопластика.

Аз съм ценител на хубавите видеоклипове!

Искам да ми е скъпо, луксозно, да валят конфети и златен дъжд. Уви, бях изненадан как двама младежи насред платното в 5 сутринта са си направили самоделен клип с такова качество.

Удивен съм от непринудеността им, увереността и талантът с който ни заливат от VHS-изданието, презаписано върху износена касета на Пирин фолк от 1995-та година. Това за нашите ширини е забранено, неудобно и дори рисковано. Така шушукат злобните и соленоводни езици в псевдо-звездните ни среди, пълни вместо с музика и песни, с престояло на открито KFC.

От този линк може да гледате уникалната за българските планини и низини самоделна лента, която изстреля Невена и Преслав, в класацията на най-ротирани парчета в родния ефир.

Съвсем скоро ще пусна статията ми за разправията ми с мускулести нацепеняци заради място за паркиране. За това как искаха да ме изнасят за проститутка в Германия, а накрая правихме секс и всичко утихна.

От този линк може да гласувате за парчето „Побърквам“ на Невена и Преслав:

http://city.bg/chart/city-bylgarskite-5



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Споделете мнението си с читателите на LifeOnline.bg

 

Покажи резултати