Меню

Избрани новини

Фен зона

Клиентите на Fibank първи в България ще извършват преводи blink P2P по мобилен номер

Blink P2P е незабавен превод по мобилен номер

 

След старта на незабавните преводи blink по сметка през 2022 г., Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага на своите клиенти-физически лица възможността да нареждат незабавни плащания по мобилен номер – услугата blink P2P.

 

По този начин ПИБ разширява продуктовото си портфолио от онлайн преводи, като е и първата в страната, предлагаща услугата чрез мобилното си приложение My Fibank.

 

Blink P2P е незабавен превод по мобилен номер, достъпен за клиенти с активни права за банкиране в My Fibank. Получателят и наредителят трябва да са регистрирани за услугата. Необходимо е клиентите да изтеглят актуализирана версия на My Fibank, да посочат мобилен номер за получаване на преводи blink P2P и номер на сметка. За момента са възможни преводи в левове, като времето за получаването им е до секунди. Fibank е първата в България, която предлага услугата blink P2P по мобилен номер на Национална картова и платежна схема, част от БОРИКА АД. Останалите доставчици на платежни услуги ще се включат поетапно към услугата, като дотогава blink P2P ще се извършват само между клиенти на Fibank.

 

Нарежданията се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. През първите 3 месеца от стартирането на услугата – до 20 април 2023 г. включително, Fibank има промоционално предложение за своите клиенти. Направените преводи blink P2P до 100 лева ще бъдат безплатни (до 10 незабавни превода на денонощие).

 

Предимствата на незабавните плащания в левове за клиентите-физически лица са многобройни. Те са бързи, лесни и удобни, с високо ниво на сигурност.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК!

 

 


Коментари (2)

Гергана Това е една много полезна и удобна услуга. Добре, че започват да я предлагат.
25.01.2023 15:29 / Отговор
Филип Както винаги Фибанк са в крак с новите технологии. Радвам се, че вече ще мога да пращам незабавен превод само по мобилен номер.
30.01.2023 09:27 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати