Меню

Избрани новини

Звездите

Изчислиха състоянието на годеницата на принц Хари

Маган Маркъл нашумя от сериала „Костюмари“, ето колко е спечелила

Откакто американската актриса Меган Маркъл е приятелка на най-желания ерген във Великобритания - принц Хари вниманието към нея се увеличи многократно.

Сега, когато бе обявено, че Меган ще бъде член на голямото кралско семейство, ще трябва да забрави за спокойния живот. Отсега нататък, всяка нейна стъпка ще бъде наблюдавана от зоркото око на таблоидите. 

Въпреки това, те вече се ровят усилено в миналото на актрисата за да намерят нещо, от което тя би се срамувала. Сега, след като сватбата е точно зад ъгъла медиите успяха да изчислят финансовото състояние на булката на принца.

Меган Маркъл е родена през 1981 г. в Лос Анджелис. Нейната майка преподава йога, баща й е работил като режисьор по осветлението в телевизията, има редица престижни награди, включително "Еми". 

Меган започва кариерата си в телевизията веднага след колежа. Първо тя е водещ, а след това получава роли в телевизионни сериали и филми. Славата я връхлита през 2011 г. със сериала за ежедневието на адвокатите "Костюмари", където Меган играе любимата на главния герой - момиче на име Рейчъл Зейн.

Преди това Меган е омъжена за продуцента Тревър Енгелсън. Бракът им продължава само 2 години - 2011-2013.

В момента състоянието на актрисата, според Celebrity Net Worth, се оценява на 5 милиона долара. Състоянието на нейният годеник принц Хари се изчислява на 40 млн.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати