Меню

Избрани новини

Клюкарник

Чалга резил! Роксана се цигани за бакшиши на италианска сватба! Пълни подробности за панаира!

Фолк певицата Роксана се изложи като кифладжийка на частно парти

Преди няколко месеца Роксана била поканена да пее на ромска сватба, която се състояла в провинциален град у нас.

Младоженецът и неговата рода са от България, но част от фамилията на булката, включително и баща й, са от Италия.

На пищното тържество с няколкостотин гости присъстват и много италианци, за които това бил първи сблъсък с нашата страна и култура, съобщава ХотАрена

Въпреки наличието на голям брой чужденци на празненството звучала само и единствено българска чалга, която определено е в кръвта на Роксана.

Пременена с черен гащеризон с гол гръб, фолк певицата се качва почти на всички маси и столове в заведението, за да пее и върти кючеци, докато пищната й гръд едва остава скрита от любопитните погледи на гостите.

Кулминацията на вечерта обаче настъпва, когато Роксана е привикана при бащата на булката, за да му изпълни няколко песни.

Явно отегчен от кръшните балкански ритми, мъжът си поръчва да му изпее някоя английска или италианска песен.

В този момент Роксана, която не знае нито един от двата езика, казва на човека, който й превежда: „Кажи му, че тая песен е много скъпа“.

Първоначално всички мислят, че мераците на фолк певицата да получи някой лев са шега, но няколко секунди по-късно се оказва, че грешат.

След като криво-ляво успява да изпълни първия куплет на известната песен Summertime на Джордж Гершуин, Роксана отново започва да натиска италианския си клиент за пари.

„Трябва да се научиш на нашите традиции, не може така“, реди фолкаджийката. Италианецът обаче и този път не поддава.

Певицата пък се връща към обичайния си репертоар, но не забравя за парите.

Леко раздразнена, че не получава банкноти в ръката, тя директно заявява на микрофона: „Трябва да му вземем парите, честно“.

Младоженецът, който седи плътно до нея, за да превежда, видимо започнал да се смущава от поведението на Роксана и изважда 50-левова банкнота и я подава на тъст си, за да я даде на фолк певицата.

Щом вижда парите, лицето на ромската изпълнителка светва и тя чевръсто си ги прибира в и без това препълнената си с пачки длан.

В крайна сметка продължават да подават на италианеца пари, за да й слага между циците. След като се препоти от изпълненията си, Роксана извади салфетка и пред очите на всички започна да попива мокрия си гръб./ източник Hotarena.bg

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати