Меню

Избрани новини

Афиш

Времето е прекрасно! Посетете ТАБИЕТ СОФИЯ

Кулинарен фестивал на вкусове и ритми от 12.10 до 15.10. 2017 ПАРК Алексанър Малинов, Младост 3

Прогнозите за времето предвиждат идеални условия за разходка на вън през следващите дни. Възползвайте се и посетете Табиет в София. Фестивалът представя балканския начин на живот чрез типичната кухня и музика.

Разнообразие от кулинарни стилове, фолклор и съвременни хитове, многобройни забавления създават вълнуващи емоционални преживявания.

Целодневна програма и незабравими преживявания


На фирмите участници предоставя платформа за атрактивно презентиране на широка гама продукти, съчетано с демонстрации, уъркшопове и специални събития.

Посетителите могат да видят уменията на изявени майстори готвачи, да се насладят на множество кулинарни изкушения, да се забавляват с концерти и състезания. 
Богатата програма пренася в света на балканското културно многообразие и стил на живот. 

ТАБИЕТ СОФИЯ е впечатляваща комбинация от всички елементи на добре прекараното време: вкусна храна, хубава музика, танци и забавления. 
Събитие, завладяно от духа на Балканите.

КУЛИНАРНА ЗОНА
Показва кулинарното многообразие на региона. Ценителите ще се запознаят с автентичната кухня на всички балкански страни и с тенденции в европейската кухня, ще се потопят в една феерия от вкусове. Наред с това ще видят как се приготвят типични ястия, ще научат тънкости за тяхното аранжиране и поднасяне. 

МУЗИКАЛНА ЗОНА
Специална сцена събира някои от най-големите балкански артисти, както и самодейни трупи. Музика, песен и танц се преплитат в едно грандиозно шоу на балканския ритъм и емоции. Перфектен звук и оригинална визия правят усещането още по-вълнуващо и завладяващо.

ЗОНА ЗА ЕКСПОЗИЦИИ И АТРАКЦИИ
Български и чуждестранни фирми показват своите продукти на щандове с елегантни визуални решения. Демонстрации и кулинарни атракции, спортни турнири, забавни игри, състезания и конкурси правят експозициите още по-интересни за посетителите. Този начин на представяне сближава бизнеса и потребителите, като ги свързва в едно съвместно преживяване.

За контакти: тел.: 0888 63 73 12
Янислав Енчев – тел.: 0888 30 40 83
тел.: 0888 63 73 12Коментари (1)

Илия Парев Страхотен фестивал много весело и забавно си изкарвам, ще се посетя обезателно
12.10.2017 15:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е певицата на годината според вас?

Ако имаше награди тази година за кого бихте гласували?

 

Покажи резултати