Меню

Разцъкай

Волен и Деница събрали подаръци за над 50 хиляди (снимки)


Освен предметите, новото семейство получи пари, които се зарече да дари на храма в който се венча

Сватбата на Волен и Деница Сидерови определено ще се запише като ВИП събитието на годината. Лидерът на „Атака” успя да събере на едно място целия политически елит и на една маса да седнат непримирими политически опоненти като Драгомир Стойнев от БСП и Магдалена Ташева, която беше острият език на Сидеров в пленарната зала години наред, пише ПИК.

Сватбата започна в църквата „Св. св. Кирил и Методий” - святото място, където са кръстили сина си - малкия Волен-младши. След пищната църковна церемония всички отидоха в ресторанта. Там вече освен пред Бог, Сидерови се подписаха и пред държавата и така официално станаха семейство.

Младоженците решиха да съчетаят поздравленията със събирането на подаръците. По тяхно желание гостите трябваше да дадат пари, които семейство Сидерови да дари на храма, в който са се венчали.

Не един и двама гости обаче се отчетоха и с други дарове, и то все лъскави. Бившият министър на културата Вежди Рашидов, който е приятел със Сидеров повече от 35 години, го дари със своя картина, която едва ли струва по-малко от 10 хиляди лева. Творбите на Рашидов са ценени по целия свят, затова не са по джоба на всеки.

Друг близък приятел на патриота младоженец пък сподели, че го е дарил със 100-годишна икона, която да закриля цялото му семейство.

Един от най-оригиналните подаръци обаче беше този на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Лидерът на ВМРО не изневери на стила си и подари на своя приятел и политически партньор военна каска, която Волен с удоволствие си сложи.

Това, което направи впечатление, е, че като за един истински ценител на изкуството, гостите се бяха постарали да подаряват предимно икони и картини с висока стойност на Волен Сидеров. По груба сметка само подаръците са на стойност над 50 хиляди лева.

Източник: ПИК.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Коя е певицата на годината според вас?

Ако имаше награди тази година за кого бихте гласували?

 

Покажи резултати