Меню

Разцъкай

Вижте грозното пате Миглена Каканашева преди пластиките (галерия)


Външният вид е важен, но душата още повече

Всички сме чували приказката за Грозното пате, което се превърнало в красив бял лебед, паралела с шивачката Каканашева едва ли е най-точния, тъй като пишман дизайнерката е далече от грациозната и благородна птица, но със сигурност преди да легне под ножа беше грозно патенце. С бляскавата визия дойде и глезения прякор "Мегз", който всъщност е името на нейния бранд за евтин трикотаж.

Бизнесдамата, която толкова много иска да бъде Ким Кардашиян от няколко години постоянно става за смях с хилядите гафове, които прави. Въпреки това, тя е много тачена от подрастващото поколение момиченца и е истински идол за тийнейджърките, които се опитват да й подражават всячески.

В мрежата все още могат да бъдат открити стари снимки, на Меги преди пластичните операции. Коментари (2)

Иван Г-жо или г-н Парини (не знам за какво се смятате), колко Ви плащат да леете тонове лайна против Меги Каканашева, та все тя Ви е в устата? С или без пластики момичето е хубаво. Трябва поне като мъж (какъвто силно се опитвате да скриете, че сте) да го знаете. Повече позитивизъм и по-малко злоба, тя няма да Ви направи жена, колкото и да искате.
25.09.2017 01:53 / Отговор
Парини Доставя ми удоволствие
19.04.2018 23:11

Добави коментар


Коя е певицата на годината според вас?

Ако имаше награди тази година за кого бихте гласували?

 

Покажи резултати