Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Пикантерии

Транссексуална плеймейтка краси корицата на новия „Плейбой“

Покойният Хефнър много се гордеел с постиженията на превърналия се в жена мъж

Френският модел Инез Рау стана първият транссексуален модел, който Playboy нарече момиче на месеца. Към снимките на 26-годишната Инез седи и посланието "Being a woman is just being a woman" (буквално - "Да бъдеш жена е просто да бъдеш жена").


Фотограф е Дерек Кетла - автор на провокативните снимки на Ирина Шейк, Нина Агдал и Емили Ратаковски.

Транссексуалната жена вече е била на страниците на специалното издание на Playboy A-Z, след което е забелязана от голяма модна агенция, с която тя сключва договор. Французойката вече има в портфолиото си фотосесия за Vogue Italia и снимки от рекламните кампании на Balmain и Hood by Air.

Снимките на Инез са в ноемврийския брой на мъжкото списание посветен на основателя на Playboy Хю Хефнър, който почина на 27 септември в имението си.

Въпреки, че Инез Рау е първата транссексуална плеймейтка, първият трансджендър модел, който се снима за мъжкото списание е Тула през 1991 година за септемврийския брой на Playboy.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати