Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Пикантерии

Том Круз усука младо гадже, очаква се сватба

Том Круз
Снимка: кадър от филм

Дали ще успее да я въдвори в сциентологията, или тя вече е част от църквата?

54 годишният актьор Том Круз отново си хареса по-младо гадже. Екшън звездата е хлътнал по 28-годишната Ванеса Кирби, с която играят заедно в "Мисията невъзможна 6".

Круз обаче смята, че мисията е твърде възможна не само под чаршафите, и смята да я заведе дори и до олтара, пишат медиите зад океана. Ако всичко върви по негов план, съвсем скоро Ванеса може да стане четвъртата поред г-жа Круз.

Очевидно прочутият сциентолог е хвърлил стръвта далеч по-рано, защото именно той е виновникът тя да попадне в кастинга на "Мисията невъзможна 6".

"Той е направо смаян от чара и енергията ѝ. Дори иска тя да бъде следващата г-жа Том Круз", казват близки до новата холивудска двойка.

Официално Том не е имал връзка от развода си с Кейти Холмс през 2012 година, но видимо 26 години по-младата Кирби е успяла да го впечатли.

С Кейти Холмс той се разведе след като актрисата не можа и не пожела да се впише в неговата секта на сциентолозите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза