Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сватовница! Емануела сгоди влюбени навръх Нова Година (видео)

Певицата се забавлява в компанията на приятели и любимия в столичен хотел

Фолк фурията Емануела се изяви като истинска сватовница и успя да помогне на млад мъж да направи предложение за брак на своята любима, видя репортер на LifeOnline.bg.

Щастливия момент се случи по време на празничната новогодишна вечеря в столичния хотел Акорд, където звездата на Пайнер беше специален гост. Малко преди да излезе да поздрави присъстващите в изисканата бална зала на хотела певицата получила странна молба. Млад мъж я моли за съдействие, като обяснява, че толкова обича приятелката си, че иска да й предложи точно в този празничен момент да се обвържат в свещен съюз завинаги.

<

Емануела, която има две сватби зад гърба си се отзова на молбата и съдейства на влюбения младеж. Тя го вика на сцената заедно с приятелката му, къде той падна на колене и поиска ръката й. Препълнения салон на хотела избухна във възторг, когато любимата отговори с гръмко ДА! на предложението. Горчиво, викнаха присъстващите, а младата двойка потъна в дълбока целувка.

Емануела посрещна новата 2018 година в компанията на приятели и своя любим Мартин, с когото са заедно вече почти 6 месеца. Тя беше облечена в изкусителна червена бутикова рокля на Роберто Кавали разкриваща сексапилният й чар. 

Емануела с рокля на Роберто Кавали / Нова година 2017-2018Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати