Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Звездите

Супер Баба! Линда Еванджелиста се сдоби с… внуче (снимка)

Топмоделът се похвали в мрежата „Станах баба“

Момичето от кориците и супермодел от 90-те години Линда Еванжделиста се похвали с новородения си... внук, макар да няма пряка родствена връзка с бебето.

"Това е официално. Станах баба. През 1987 година дадох клетва за вечна вярност в любовта и ето, че сега получих първия нейн плод", похвали се Линда в социалните мрежи.

"Внучето" е син на Роксан Мъри, дъщерята на първия мъж на Еванджелиста - Джералд Мъри.

Когато Линда среща Джерард, той е шеф на знаменитата парижка агенция "Елит Моделс". В началото на 80-те години на миналия век той случайно вижда Еванджелиста и буквално си губи ума по красотата й. Обещава си да я направи супермодел на всяка цена. Но това не става.

На първата им среща той подава визитка на Линда, а на телефонния номер от картончето тя позвънява няколко години по-късно.

През 1987 година Линда Еванджелиста се омъжва за шефа на агенция "Елит моделс". През 1993 година двамата се разделят и супермоделът започва 6-годишната си връзка с актьора Кайл Маклоклън и едва тогава се развежда с Мъри.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати