Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Клюкарник

Шумен не издържа! Спряха тока на купона на семейство Стораро

500 гости уважиха ергенското парти на Фики и рождения ден на татко му Тони

На тъмно мина част от ергенското парти на Фики Стораро. Празненството, известно като даул чалдърмак, обединено с къна геджеси или вечер къна за бъдещата му съпруга Гюлджан се проведе до астрономическата обсерватория на Шуменското плато в сряда вечерта.

Минути преди 22.00 часа токът внезапно спрял, но нито гостите, нито домакините се притеснили. Те просто хванали дайретата, барабаните и кларинетите и продължили забавата с пълна сила.

Фики обяви публично любовта си пред повече от 500 гости от България и Балканите точно на рождения ден на баща си Тони Стораро.

Фики Стораро

Колежката на Фики Бонка Илиева - Бони не се стърпя и още по пътя от София пусна във фейсбук клипче с някакво тананикане с текст "Предварителна загрявка за купона в Шумен", а после и кадри от събитието, на което позира както със Стораро-младши, така и с татко му.

Банкета с много ядене  пиене продължил до полунощ, след това до изгрев слънце имало концерт на гости на Фики от страната и чужбина, обясни пред "Монитор" Сабин Асенов от "Ес Ей Продакшън" - компанията, която организира целия купон.Специално за къната от Турция пристига мегазвездата Дженгиз Куртоглу, от Македония дойде Амза, на сцената се чухя още Гюнай, Сали Окка, Бамзе и всеки от бранша, който може да пее. За настроението на гостите ще се грижи оркестър Зехнилер. Най-близкото съответствие на ритуала с обредите в западния свят е моминското парти. За младежите също има ритуал - даул чалдърмак, но Фики и Гюлджан обединиха всичко в един купон.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати