Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Афиш

Шарл Азнавур получи наградата за спасяването на евреите по време на Холокоста

Кралят на френския шансон ще изнесе специален концерт на 30 ноември в София

Френският певец и актьор Шарл Азнавур бе награден в Израел за участие в спасяването на евреите по време на Втората световна война, съобщават световните агенции.

В резиденцията си в Йерусалим израелският президент Реувен Ривлин връчи на 93-годишният Азнавур медала на името на Раул Валенберг - шведски дипломат, спасил по време на Втората световна война хиляди евреи, на които издавал шведски паспорти.

"Наградата е присъдена на Азнавур за хуманитарната дейност на неговото семейство по време на Холокоста, което е укривало няколко души евреи, преследвани от нацистите.

Шарл Азнавур ще изнесе за първи път в България голям концерт на 30-ти ноември в зала "Арена Армеец".

Арената ще бъде преобразена във френски театрален салон с драматичен декор и червен килим, а местата ще бъдат лимитирани за 5500 човека, които да се потопят изцяло в атмосферата на френския шансон и джаз. Събитието се осъществява в партньорство с Френският културен институт.

Билетите за ексклузивния концерт тръгват са в продажба на цени между 60 и 150 лв и ВИП билети на цена 200 лв. Купи билет ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати