Меню

Избрани новини

Пикантерии

Сериозна връзка или ПР? Защо гаджето на Пипи Дикова не иска венчило?

Повече от година водещата има връзка с писателят Илиян Любомиров

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков Петя върти любов с поета Илиян Любомиров, известен и с артистичния си псевдоним Августин Господинов, или поне искат да изглежда.

По официална информация, двамата дори живеят в общо жилище. Засега обаче сватба не се очаква, тъй като уж Пипи не мислела да сключва брак.

Според клюката, която се носи в телевизионните среди, истината била, че изявяващият се като водещ в „На Кафе“ Илиян, въобще нехаел за подобна важна стъпка.

Това било така, защото съвместното им съжителство си било чиста сделка, а двамата с Пипи са просто приятели, "подслуша" разговор на близки до двойката, репортер на LifeOnline.bg.

Симбиозата била с цел реклама и за двамата, както направи близкият приятел на Илиян – Константин Трендафилов, преди това с подрастващата певица Дара.

За сексуалността на Папи Ханс, както е артистичният псевдоним на твореца, се носят легенди, а за тази на Августин Господинов засега не се знае почти нищо.

От друга страна, Аня не била наясно с уговорката и била луда по евентуалния си зет, който е с шест години по-млад от дъщеря й.

Той имал култивиран подход към тъща си и бързо успял да й влезе под кожата. Тя смятала, че 28 годишния лустросан красавец е идеална партия за дъщеря й – умен, възпитан, галантен и излъскан перспективно.

Секссимволът на тоталитарния театър вече месеци наред натискала дъщеря си да се омъжи за перфекциониста.

Пипи обаче не бързала със сватбата, понятно защо. Тя имала уговорка с поета да поддържат публичната илюзия докато могат.

Майка й от своя страна, обичала да я отрезвява и да й напомня, че на вече 34 години хич не е малка.

Скоро можело да се окаже късно за раждане, без да знае, че такива планове засега не се въртят в главиците на двамата млади, коментират колегите от "ХотАрена".

Та тук е мястото да зададем логчният въпрос! Защо, щом са толкова влюбени, двамата не се вземат?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Споделете мнението си с читателите на LifeOnline.bg

 

Покажи резултати