Меню

Избрани новини

Риалити

Секс съветите на тази жена разяриха потребителите в мрежата (видео)

Риалити звезда се вживя в британски аналог на Кобилкина

Абонатите на страницата на Британската радиостанция "Би-би-си", бяха изумени от "правилата за секс" на риалити звездата Амбър Дейвис. Те ги определят като неправдоподобни и лицемерни, видя репортер на LIfeOnline.bg.

Звездата на британския риалити формат "Love Island" (Любовен остров) осъди мимолетните връзки и секса на първа среща в радио интервю, а след това записва видео препоръки с "правилата за секс." 

Клипът бе публикуван в Twitter акаунта на BBC Radio 5 LIVE. Тя  призова да се цени значението на секса и да се избегнат връзки за една нощ, особено след консумация на алкохол или други вещества. Видеото се превърна в хит и бързо събра повече от 2 милиона показвания.

Потребителите обаче са разгневени, те напомниха  на Дейвис, че тя прави секс с трима мъже в една вечер, докато участва в "Любовта Островът". Та коя е тя да смята, че има право да дава съвети за поведение? 

Последователите не са съгласни с твърдението на британската Кобилкина, че жените трябва непременно да изпитват любов към този с кого правят секс. "Изявлението за жените, изпитващи емоционална привързаност след секс, е на ръба на женомразието",  атакуват звездата те.

Много коментатори решиха да напишат собствени правила в тази област. 

"Правило номер едно – Това си е ваша работа", пише един от потребителите. „Изтрийте това“ настоява друг с радикален ум.

Най-популярен става коментара на британската блогърка Binky, която отговоря на Дейвис със свои "правила", основаващи се на самочувствие и взаимно уважение към партньора.

"Love Island" е едно от най-популярните британски риалити шоута. Целта в него е участниците да изградят романтична връзка. През февруари 2018 г. героите нашумяха със своята "гола сватба" във въздуха.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е певицата на годината според вас?

Ако имаше награди тази година за кого бихте гласували?

 

Покажи резултати