Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Фен зона

Родна гордост! Български парфюм надмина вносните топ марки по продажба

Миризмата е селектирана и произведена в България

Българският парфюм INSOMNIA e бил един от най-желаните и търсени подаръци по празниците констатират от козметичната индустрия у нас. Миризмата разработена по поръчка на влогъра Фавиол Сефери и произведена у нас от „Martinez Perfume“ е постигнала рекордни продажби. Ароматът, който е абсолютно конкурентен на пазара като цена, разпространение и качество е пoръчван хиляди пъти.

Интересното, е че в мрежата има само положителни коментари, като преобладават хвалебствените слова за качеството и трайността на парфюма. Унисекс продукта се харесва еднакво и на жените и мъжете, което е още един плюс към богата му с положителни черти биография.

Окрилен от успеха на своя първи парфюм, Фавиол Сефери вече подготвя следващ аромат, с който да зарадва ценителите на луксозната козметика у нас.

В рекламния спот на INSOMNIA се снима изкусителната Моника ВалериеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати