Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Разцъкай

Разгонена Никол хвана Гришо за „ракетата“ направо на плажа (снимки)


Никол Шерцингер хвана Гришо за ракетата 1/14

Апетитната милфка настървено мачка младия си любовник по време на почивката им в Капри

Папараци сгащиха Григор Димитров и Никол Шерцингер по време на почивката им на италианския остров Капри. Кадрите напълно оборват слуховете, че двамата са разделени.

От снимките е видно, че апетитната милфка е доста настървена към младия си любовник, което разбираемо след като рядко са заедно заради професионалните си ангажименти.

Григор Димитров
В кадрите преобладават меко казано интимни ласки, разкриващи сексуалната хармония между двамата.

Бившата певица от Пусикет Долс отдава цялото си внимание на хасковлията, каката маже гаджето си с плажно мляко и дори плъзга палава ръка под пъпа му.

Гришо демонстрира завидна форма и почти прави шпагат, преди да влезне заедно с Никол в морето и да се отдадат на страстни целувки.

Спекулациите, че кугърката е изтървала българското си жребче се оказаха пълен фалш след като двойката препотвърди, че са продължават да са заедно със снимка в Instagram от рождения ден на Никол Шерцингер.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар