Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Преди разстрела анонимен казал на Ваня Червенкова да поздрави майка си и дъщеря си (видео)

Снимка: бтв / Папараци

Бизнесдамата се носи на крилете на любовта

Ваня Червенкова разкри душата си пред Венета Райкова и поиска прошка от своята дъщеря и майка си.

Преди 14 години 8 годишното момиченце Никол става свидетел на публичния разстрел на майка си до рибния пазар във Варна. Червенкова призна, че все още не е успяла да превъзмогне мъката от неволно причиненото страдание и не може да намери сили да говори с нея за това.

Ваня разкри, че майка й страда от тежка деменция, което отново е в следствие на стреса  от всички проблеми, които са минали през главата й – стрелбата по дъщеря й, арестите и обвинението в укриване на данъци, както и 20 годишните дела, които Червенкова води за да изчисти името си.

Ваня Червенкова

Червенкова призна, че е намерила начин да даде шанс да дъщеря си да сподели чувствата си, като я моли да напише една от главите в книгата, която излиза на пазара днес.

Връщайки се 14 години назад срещналата смъртта жена получи просветление и си спомни интересен факт от дните преди опита за убийство:

„Знаеш ли, че сега като каза „без да получавам заплахи“ се сещам, че хората ми се обадиха няколко дена преди това, от чужбина, говореха на друг език и ми казаха, че трябва да поздравя майка си и дъщеря си…“, сподели Ваня пред Венета Райкова.

Случилото се до този момент в живота си Ваня Червенкова описва в книгата „Кодово име: Живот “, към която създава и документален филм. Представянето на творбата е тази вечер в хотел Маринела.

Освен, че поиска прошка от дъщеря си и своите родители бизнесдамата призна, че е срещнала истинската любов и се носи щастлива на нейните криле.

Цялото интервю гледайте ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати