Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Музика

Отмениха концерт на Джамала, продадени са само 100 билета

Кариерата на победителката от „Евровизия 2016“ в тотален колапс

Концертът на победителката в „Евровизия 2016“ украинската певица Джамала, който трябваше да се състои в Киев е бил отменен. Причината е слабия интерес от страна на публиката.

Според промоутърите „въпреки ниската цена - 22 евро, много малко билети са били продадени, залата Prime Hall може да побере 2500 зрители, а само 100 билета са били закупени.".

От Prime Hall заявяват - "За нас това е изненада, но не и сензация. Джамала не е първият артист, чиито концерти пропадат, заради ниски приходи от билети, които не могат да компенсират разходите." 

По същата причина е отменен и концерта на руската група "Каста", насрочен за 17 ноември.

Отбелязва се също, че отмяната на концерта в Минск няма нищо общо с политиката. Говорителят на певицата Денис Козловски казва: "Концертът беше отменен от промоутъра, но за причините, аз лично не знам нищо."

Джамала спечели конкурса за песен "Евровизия 2016", който се проведе в Швеция. Тогава тя изпълнени песента "1944". Оттогава украинската певица не е пускала нов хит.

След победата на Евровизия Джамала записа само една песен - "Заманили", съвместно с  "Дахой Брахой". Слайд видеото със снимки придружаващо аудиото на песента е събрало само 108 хиляди гледания.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати