Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Звездите

Очаква се краят на делото срещу Анита Мейзер

Днес бяха изслушани финалните пледоарии

Прокуратурата поиска 6 години затвор за Анита Мейзер, която е обвинена в убийство по непредпазливост и предлагане на подкуп на полицай. 

Делото срещу Мейзер беше върнато отначало, след като първоначално беше осъдена на три години затвор. Тогава Варненският окръжен съд призна 52-годишната силиконова бизнесдама за виновна за убийство по непредпазливост на съпруга си - културиста Николай Димов и затова, и предлагане на подкуп. 

По време на заключителните пледоарии днес (понеделник 23-10-2017) прокуратурата поиска 6 години затвор за това, че Мейзер опитала да подкупи полицай и 4 години затвор за причиняване на смърт по непредпазливост и 10 хил. лв. глоба. 

На влизане в съдебната зала Mrs. Bulgaria World отказа коментар. Анита Мейзер оттегли самопризнанията си, в които твърди, че е виновна за смъртта на Николай. 

Анита Мейзер

Според роднините на Димов убийството е умишлено и планирано предварително. Майка му Петранка смята, че Мейзер не съжалява за стореното. От своя страна Мейзер смята делото за "купено" и е заявявала неведнъж, че сестрата на покойния ѝ съпруг е оказала натиск върху съда. 

Според прокуратурата Николай Димов е починал по време на експеримент за демонстрация на сила. Тялото на мъжа беше открито безжизнено сутринта  на 15 август 2016 г. в шикозния пентхаус на Мейзер срещу резиденция Евксиноград. По тялото му бяха открити т. нар. "свински опашки" и първоначалната версия беше, че мъжът е починал в резултат на любовна игра.

Според експертизите двамата съпрузи имали намерение да заснемат клип, с който да демонстрират в чужбина възможностите на Николай. Тогава Анита Мейзер завързала краката, ръцете и врата на мъжа си с "кабелни стяжки", от които той трябвало да се освободи със сила. 

Стегнатите свински опашки на врата на пострадалия притиснали венозните съдове в областта на шията. С последни усилия Николай успял да скъса кабелната превръзка на ръцете си. Направил опит да освободи врата си от тях, но в усилията за това примката се затегнала около врата му допълнително, той изгубил съзнание и се отпуснал на масажната маса, където провеждал експеримента.

От страх да не бъде обвинена за смъртта му Мейзер измислила различи версии, които в хода на разследването променяла няколко пъти. Още същата нощ успяла да се освободи от купените по-рано свински опашки, които трябвало да се използват за захващане на шатра пред дома им. 

Няколко часа след полунощ Мейзер съобщила в Пето РУ на МВР, че съпругът ѝ е мъртъв.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати