Меню

Избрани новини

Звездите

Ники Априлов: „Емил Димитров си отиде със 72 лева пенсия“

Ники Априлов Емил Димитров

12 години от смъртта на гениалния артист

Неразбран, недооценен от критиците и с мизерна пенсия напуска този свят легендарният Емил Димитров. Това разказва за великия изпълнител режисьорът Ники Априлов, пише столичен ежедневник.

Известният водещ от миналото е създател на спектакъла "Емил Димитров ­ изповед пред олтара на живота". Увенчал се с огромен успех преди няколко месеца, шоуто ще бъде повторено в петък, но този път не в столицата, а в град Плевен.

Днес се навършиха 12 години от смъртта на великия изпълнител.

Семейство и колеги си спомнят за Емил, оставил наследство като вечните хитове "Ако си дал", "Моя страна, моя България", "Нашият сигнал", "Арлекино" и редица други.

„В живота си той има повече почитатели и по­-малко приятели. Приятелите му винаги са се броели на пръстите на едната му ръка. Особено след като е покосен от инсулт ­ те стават още по-­малко, но все пак в най­-трудните си години той не иска помощ от никого. Уникална звезда, която изкарва милиони рубли, а в крайна сметка си отива със 72 лв. пенсия" -­ разказва още Априлов.

Режисьорът е една от многото публични личности, които се вълнуват от съдбата на Емил, възхищават се на творчеството и постиженията му и държат споменът за него да остане във времето.

Ето защо Ники се е нагърбил с тежката задача да опише в спектакъл живота на естрадната ни легенда, позовавайки се на достоверни факти от кариерата и лични преживявания на певеца.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Споделете мнението си с читателите на LifeOnline.bg

 

Покажи резултати