Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Пикантерии

Нагла рапърка инсталира непознат мъж между краката си, съдят я!

Cardi B. сгази лука

В началото на месеца, 25-годишната Cardi B. стана първата самостоятелна рап изпълнителка, покорила върха на Билборд от точно 20 години насам.

Дебютният ѝ сингъл за голяма звукозаписна компания - "Bodak Yellow" успя да събори от върха блокбъстъра на Тейлър Суифт - "Look What You Made Me Do" след няколкоседмична епична битка.

Преди птичката на късмета да кацне на рамото ѝ обаче, младата рапърка от Бронкс издава цели 3 микстейпа, чийто продажби за нейно съжаление регистрират пълен провал. 

 

Обложката на първият от трите ѝ мисктрейпа - "Gangsta Bitch Music Vol. 1", е меко казано брутална. На фотото виждаме широко разкрачената Cardi B. да посръбва кехлибарено питие направо от бутилката, докато широкоплещест левент се "труди" орално между краката ѝ.

Явно младата рап-надежда не е разполагала тогава с кой знае какъв бюджет, защото вместо да инвестира в някой модел който да застане самоотвержено "очи в очи" с детеродния ѝ орган, хип-хопърката е инвестирала във... Фотошоп!

Чак когато се загледаме в злополучната обложка, наистина установяваме, че действително мъжкия гръб на снимката е умело инсталиран дигитално в междукрачието ѝ, а произходът му - неизвестен.

 

Скандалната обложка на Cardi B

3 години по-късно, когато "Bodak Yellow" става чудовищен хит и буквално изкъртва класациите, феновете започват да се ровят из смуглата дискография на Cardi B, а животът на един млад мъж започва да се превръща в кошмар.

Студена пот избива по лицето на никому известния Кевин Брофи, когато негов приятел го пита в прав текст вкусна ли е пТичката на Cardi B.

Нервите на младия мъж не издържат когато 8-годишния му син се прибира от училище и го пита какво точно прави в скута на онази какичка, която пее "Bodak Yellow". Познал го бил по татуировките...

Брофи завежда дело на стойност 5 милиона долара срещу рапърката и мениджърите ѝ, а в исковата молба посочва, че никога не е позирал или бил сниман от нейни хора, както и че никога не е подписвал документи, разрешаващи на когото и да е да ползва гърба му или други части от тялото му за колажи с полу-порнографско съдържание, при това с комерсиална цел.

Ищецът има доказателства, че внушителната татуировка, която изобразява биещи се тигър и кобра, е на гърба му от 10 години. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати