Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Риалити

Меле! Изхвърлиха Луна от Биг Брадър след зверски побой!

Луна
Снимка: Нова

Насилието ескалира! Ритници и шамари летяха в Къщата!

 

Преди близо месец фолк легендата Луна кацна в Биг Брадър Most Wanted на кон, а по ирония на съдбата миналата вечер си тръгна с къчове, видяха зрителите на Нова във вчерашния епизод на скандалното риалити.

В денят на последните елиминации в шоуто, праймтаймът извънредно бе разтърсен от кръвожадно женско меле, в чийто епицентър бе именно шуменската чалга богиня.

Облаците над главата на Лунето чувствително се сгъстиха още преди 3 дни, когато трансгалактическото тяло изпадна в положението на адска изолация, след като най-близката ѝ приятелка в Къщата - Мариела Нордел бе елиминирана.

От тогава насам, примката около изящната шия на Госпожа Президенташата се затягаше все повече под формата на перманентни тежки хули и фронтално демонстрирана неприязън от страна на останалите Съквартиранти.

 

Луна

Очевидно натрупаното напрежение изигра лоша шега на склонната към драматизации чалгатреса и първата възможна провокация стана проводник на главоломно избухване и поредица от ръкопашни схватки в размирното новоханско имение.

В излъчените кадри се видя как в типично интригантския си стил, Ловецът на бежанци Динко изкара певицата извън кожата ѝ, сваляйки от главата ѝ и в последствие счупвайки любимите ѝ сини очила.

Последвалите сигнали от кораба-майка запратиха побеснялата изпълнителка на космическия хит "Тук Там" право в орбитата на Людмила Захажаева, с която скорострелно си размениха бързи шамари, ритници и поливания с вода.

Моментално в рязко избухналия кютек се намесиха Светлана Василева и Зорница Линдарева, които видимо и напълно съзнателно влязоха във физическо съприкосновение с Луна, за което в последствие обаче, Големият брат предпочете да се направи на разсеян.

 

Луна

В динамичното видео се вижда как Динко, Джино и Коцето правят каквото е по силите им да държат на разстояние една от друга побеснелите жени в Къщата, които полагат неистови усилия да се докопат една друга.

В последвалите кадри се набива на очи и друго крайно нежелано физическо съприкосновение, този път от страна на Динко, който премята обезумялата Луна през рамо и я влачи като чувал с картофи до изповедалнята.

На финала на лайв епизода, на фолк фурията ѝ бе спретнат другарски съд по бързата процедура от Биг Брадър, с което президентската ѝ кампания за 2017-ма приключи с позорно изхвърляне от шоуто.

Новината за служебната елиминация на певицата бе посрещната с бурни аплодисменти от останалите съквартиранти.

Междувременно станаха ясни и първите финалисти. Това са Константин, Светлана Василева и Фънки.

За оставане в битката в петък ще се борят Зорница Линдарева, Людмила Захажаева, Динко и Джино.

ЛунаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати