Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария Илиева роди син на беден търтей! Младокът нехайно си седял в Белгия до последно

Певицата ще трябва да издържа и бебето и таткото

Мария Илиева няма да може да се отдаде на спокойно майчинство с първото си дете Александър, защото трябва да изкарва пари за памперси и да издържа гаджето си Георги Михайлов, пише HotArena.

Младокът, който изобщо не е милионер и бизнесмен, какъвто го представя любимата му Мария, е най-обикновено момче без солидни банкови сметки, пише седмичник.

Всъщност Георги е нереализирал се футболист. Той е имал кратка професионална кариера, завършила безславно в гръцки отбор. В момента Михайлов бачка като обикновен работник в Белгия и няма пари да издържа Илиева и бебето. Ден преди раждането на Александър, таткото все още си е стоял в Белгия, а не е бил до бременната си в деветия месец половинка. Поп певицата гушна първородната си рожба на 25 януари в 11,30 ч. в столичната болница „Света. София“. Бащата Георги Михайлов, който е с 12-години по-млад от певицата, е присъствал на щастливото събитие. 

Младежът и семейството му живеят и работят в Брюксел, но нямат бизнес за милиони. Преди да емигрират, са живеели в обикновена панелка от 50 квадрата в столичния квартала „Дружба“.

Мария Илиева и Атанас Колев

„Никакви милионери не са. Яко да й е дупе на Мария, ще трябва да бачка и за Георги и за бебето, че няма кой да ги издържа”, коментират пред вестника техни познати.

Те добавят, че именно парите и това, че го издържа добре, са привлекли Михайлов към 40-годишната певица, по същата причина я е приело и семейството на младежа.

От обкръжението й издадават, че тя не спряла да се бъхти по участия през цялата бременност. В арт средите се говори, че нещата между Мария Илиева и годеника й хич не са безпроблемни. Певицата обаче крие истината и твърди, че отношенията помежду им са брилянтни. Тя недоволствала, че младежът предпочита да мързелува, вместо да работи здраво и лежи на нейните плещи за издръжка.

Той е като жиголо – непрекъснато я крънка на за пари”, коментират изумени техни приятели.

Източник: ХотаАрена

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати