Меню

Избрани новини

Пикантерии

Макавеева изживяла лесбийски роман с известна певица?

Снежана Макавеева

Актрисата често избирала женските ласки пред тези на силната част от човечеството

Снежана Макавеева втрещи с фриволното си поведение зрителите на Черешката на тортата, пише Уикенд. Актрисата от години се забърква в какви ли не истории, включително и в лесбийски афери.

Тя е живяла с друга жена цели 7 месеца, а после имала кратка връзка и с певицата Люси Дяковска.

„Снежи е много разкрепостена, дори не го криеше. Родителите ѝ щяла да колабират, като им съобщи, че има връзки с жени”, споделят нейни приятели. Според тях Макавеева не е лесбийка или бисексуална, а просто се прави на интересна.Дамата, която е един от най-колоритните участници в Черешката на тортата, е влязла в НАТФИЗ след като направила стрийптийз на комисията, хвали се самата актриса. Красивата блондинка решила да атакува театралната академия след като 2 години живяла в Далечния Изток.

Снежана била едва на 15, когато решила да отпраши за Тайван и да работи като модел за агенция Ивет Фешън. Пред строгата изпитна комисия в актьорския ВУЗ, Макавеева се явила с песен на японски език. Девойката обаче нямала музикален талант и щом заграчила първите строфи, журито веднага я прекъснало.

Разкрепостената актриса усетила, че нещата не вървят на добре и вкарала тежката артилерия. Макавеева обявила пред шашнатата комисия, че следващото ѝ изпълнение е еротичен танц. Когато останала само по бельо, изпитващите я останали възхитени от таланта ѝ.

Неслучайно известно време Снежана се подвизавала като танцьорка в балет Сатен. Комисията обаче имала колебания дали да я приеме, тъй като и до днес има ясно изразено френско р. Ивайло Христов я приел в класа си с условието, че ще тръгне на логопед. Уви, дори специалистът не успял да я избави от чаровния говорен дефект.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Споделете мнението си с читателите на LifeOnline.bg

 

Покажи резултати