Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Иван Костов омъжи щерка си на тайна финландска сватба

По-малката от двете дъщери на бившия премиер вдигна сватба далече от прожекторите

Мина се врече във вярност на своя любим Асен Величков, с който от години живее на семейни начела. Щерката на бившия премиер е разведена с бившия си съпруг Георги още от 2010 година след повече от 10 години съвместно съжителство. От този брак тя има двама синове. Единият Иван, кръстен на дядо си, и Виктор. Нейният избраник също има един брак зад гърба си и син от него, пише в-к Ретро.

Любимият на по-малката щерка на Костов бил икономист и често пътувал до Скандинавия заради бизнеса си. Затова заедно с Мина и децата решили да преместят да живеят във Финландия. Избрали малкото и спокойно градче Темпере.

Сватбената церемония била скромна, а булката не била типична. Тъй като минава под венчилото за втори път, тя решила да е със семпла рокля и без було. Мина дори запазила фамилията си след подписа, за да уважи бащиното его.

На церемонията във Финландия присъствали само най-близките й роднини, в това число и сестра й Яна, която от години е омъжена за италианец. Тя довела и дъщеря си Ема, която била шаферка на сватбата на леля си.

Яна била по-привързана към родителите си от двете. Тя непрекъснато летяла от Милано до София за да ги навести. А внучката Ема била на баба Елена съкровището . Тя била кръстена на нея, но и като единствено момиче сред внуците била нейна любимка.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е певицата на годината според вас?

Ако имаше награди тази година за кого бихте гласували?

 

Покажи резултати